Maj 2017

SZEFOWIE W MEDIACH

Radio Zet  |  Food Service  |  Food&Friends  |  Dzień Dobry TVN  |  Kawa czy Herbata  |  Coolinaria  |
Łakocie Bożeny Sikoń  |  NIEnaŻARTY  |  Adam po pracy  |  Palce lizać  |  Inne

Gastronomia to prawdziwy teatr

Polska - Dziennik Łódzki Z Mirosławem Drewniakiem, konsultantem kulinarnym pierwszej edycji programu ?MasterChef", szefem restauracji Dworek News Restaurant w Bielsku-Białej, o kulisach telewizyjnych zmagań kucharzy rozmawia Katarzyna Pachelska

Sobota - 15-12-2012

Kuchnia bez wiedzy tajemnej

W najnowszym numerze dwumiesięcznika Restauracja Giancarlo Russo opowiada o swojej rodzimej kuchni w Polsce. Zapraszamy do lektury!

Czwartek - 15-11-2012

Adam po pracy

Trzecia seria programu Adama Chrząstowskiego o polskich smakach. Tym razem menu zimowe ? doskonałe na rozgrzewkę, poprawę humoru i zimową chandrę! Dania w zimie mogą być równie kolorowe i smakowite jak te, które przygotowujemy wraz z nadejściem wiosny i lata!

Czwartek - 01-11-2012

Gość kulinarny MARCIN BUDYNEK już w ten weekend w SPOT

www.epoznan.pl W ostatnim czasie jesteśmy świadkami rosnącej fascynacji gotowaniem. Szukamy nowych smaków, oglądamy telewizyjne programy poświęcone kuchni i czytamy kulinarne blogi. Na naszych oczach każdego dnia rozgrywa się prawdziwy teatr smaków i przyjemności.

Sobota - 29-09-2012

Gotowanie jest trendy! Kolacja z Robertem Sową?

www.radio90.pl Gotowanie to sztuka! Dzisiaj kucharz występuje w roli twórcy i kreatora. Musi wykazać się inwencją i pomysłowością. Powinien komponować nowe smaki i wykorzystywać nowe technologie. To niełatwy zawód, ale jak przyznaje nasz gość, Robert Sowa, coraz więcej osób chce profesjonalnie zajmować się gotowaniem.

Wtorek - 25-09-2012

Robert Sowa poleca... POLĘDWICA WOŁOWA NA SAŁATCE Z KIEŁKÓW

ROBERT GROTKOWSKI, PANI DOMU (2012-07-23), Str.: 32 Robert Sowa poleca [iŁbertSowa, mistrz kuchni, autor książek kulinarnych, juror prestiżowych konkursów, laureat wielu nagród. Jak zrobić - krok po kroku... i Polędwica wołowa na sałatce z kiełków Eberta Sowy! Przysmak z Dalekiego Wschodu, wyrafinowany jak wiele tamtejszych dań. Wymaga trochę zachodu, ale za to... jaki efekt!

Poniedziałek - 23-07-2012

Marta Grycan i Piotr Gąsowski kręcą w Małopolsce

Marta Grycan i Piotr Gąsowski kręcą w Małopolsce Ada Chojnowska2012-07-21, Marta Grycan z Piotrem Gąsowskim są gospodarzami powstającego właśnie programu "Polski turniej wypieków". W piątek i sobotę zawitali do podkrakowskiej Paszkówki, by kręcić kolejne ujęcia i poszukiwać regionalnych słodkich przysmaków. O to jednak dość trudno. Więcej... http://wyborcza.pl/1,126565,12167226,Marta_Grycan_i_Piotr_Gasowski_kreca_w_Malopolsce.html#ixzz21Rt9J7Lt

Poniedziałek - 23-07-2012